Yvette Ribbers

Paraveterinair

Yvette Ribbers - Paraveterinair
Yvette Ribbers Paraveterinair

Mijn naam is Yvette, in 2017 ben ik afgestudeerd als paraveterinair in Breda. Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij Dierenziekenhuis Hart van Brabant. Hier ben ik voornamelijk te vinden op de afdeling Vogels & Bijzondere Dieren, waar ook echt mijn passie ligt. Het zijn erg ondergewaardeerde dieren, maar hebben net zoals een hond en kat, de juiste medische zorg nodig.

Sinds november 2020 houd ik mij ook bezig als gedragsadviseur voor kromsnavels (papegaaien, parkieten, kaketoe’s…) in het Dierenziekenhuis en zal in 2021 verder studeren tot gedragstherapeut voor kromsnavels.

Mijn passie is in 2014 ongeveer begonnen bij de reptielen, amfibieën en geleedpotigen, maar deze is ondertussen zeker ook uitgebreid naar de vogels en exotische zoogdieren.

Natuurlijk vind ik honden en katten ook hartstikke leuk, deze zal ik tijdens mijn diensten dan ook met net zo veel liefde verzorgen als alle bijzondere dieren.

Thuis woon ik samen met mijn vriend en onze mini dierentuin. Wij hebben geen kinderwens en met onze mini dierentuin en drukke werkweken, past dit ook niet in ons straatje.
Wij hebben ontelbaar veel reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Daarnaast nog twee muspapegaaien, twee konijnen en een kat.

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414