Marcella Theeuwen

Paraveterinair

Marcella Theeuwen - Paraveterinair
Marcella Theeuwen Paraveterinair

Mijn naam is Marcella, in 2007 heb ik mijn paraveterinaire diploma gehaald op het Lentez college in Maasland. Daarna ben ik gelijk in een eerstelijns kliniek in Rotterdam aan het werk gegaan. Hier heb ik mij ontwikkeld tot de paraveterinair die ik nu ben. De laatste jaren heb ik vooral in de opname gestaan en bij operaties geassisteerd. Na 12 jaar lang met veel plezier op deze kliniek te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

In oktober 2019 heb ik er voor gekozen om deze uitdaging aan te gaan en ben ik gaan werken bij Dierenziekenhuis Hart van Brabant. Ook hier werk ik voornamelijk in de opname of als operatie assistente. Het mee helpen om dieren weer beter te maken geeft me veel voldoening. Het is altijd fijn als het lukt om een zieke patiënt weer beter te maken en vrolijk met de eigenaren mee naar huis te zien gaan.

Thuis woon ik samen met mijn vriend. We hebben twee huis- tuin- en keukenkatten en een Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Hiermee wandelen we veel en doen we aan jachttraining en behendigheid. Daarnaast heb ik ook nog een haflinger waarmee ik veel tijd in de bossen door breng en meedoe aan endurance wedstrijden.

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414