Chantal Waalkens

Paraveterinair

Chantal Waalkens - Paraveterinair
Chantal Waalkens Paraveterinair

Mijn naam is chantal, ik ben werkzaam bij het Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant sinds februari 2019. Na mijn afstuderen in 2015 ben ik vrijwel direct begonnen met werken in een tweedelijns dierenkliniek op de chirurgie afdeling. Omdat ik binnen het vakgebied meer wilde leren en uitbreiden ben ik na anderhalf jaar gaan werken op de intensive-careafdeling. Omdat ik ook een grote passie heb voor de Engelse taal, heb ik besloten na twee en half jaar te stoppen met mijn werk als paraveterinair en een opleiding te gaan volgen tot Engels docent. Via deze weg heb ik mij nog meer kunnen ontwikkelen in de Engelse taal, maar kwam ik tot de conclusie dat het stukje docentschap toch niet helemaal binnen mijn straatje paste. Al gauw ben ik toen terecht gekomen bij mijn huidige baan waar ik mijn grootste passie, namelijk het werken met dieren, weer kan uitvoeren.

Binnen het Evidensia Dierenziekenhuis ben ik persoonlijk assistent van Europees Specialist Joachim Proot. Wij richten ons vooral op chirurgie van weke delen. Naast deze functie kunt u mij ook vinden binnen onze opname unit. Vanaf maart 2020 ga ik mij persoonlijk specialiseren op feline nursing speciaal voor paraveterinairen. Katten hebben vaak een eigen wil en zijn unieke, maar ook mooie dieren om mee te mogen werken.

Ik woon tot op heden nog samen met mijn ouders. Wij hebben thuis een hond, een kat en twee chinchilla’s rondlopen. Naast mijn passie voor dieren hou ik mij ook bezig met zingen, allerlei bezigheden op de computer, reizen, wandelen in de natuur en gezellig met vrienden en vriendinnen op stap.

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414