Ingrid Kraijer-Huver

Dierenarts specialist oogheelkunde Dipl. ECVO

Ingrid Kraijer-Huver - Dierenarts specialist oogheelkunde Dipl. ECVO
Ingrid Kraijer-Huver Dierenarts specialist oogheelkunde Dipl. ECVO

Ik ben Ingrid en maak onderdeel uit van het oogheelkunde team binnen Evidensia. Op dinsdag ben ik aanwezig in het Dierenziekenhuis Hart van Brabant, en op onderdag en vrijdag in het Dierenziekenhuis in Arnhem. Daar wordt op maandag en dinsdag dezelfde service geboden door mijn collega Christiane Görig.

Ik vind het belangrijk om goed uit te leggen wat er met een dier aan de hand is, welke behandelingsmogelijkheden er zijn en wat daarvan te verwachten is. Soms zijn alleen oogdruppels nodig, maar er zijn ook gevallen waarin geopereerd moet worden. Daarbij kunt u denken aan problemen met de oogleden, het hoornvlies of staar. Samenwerken met collega’s, ook uit ander vakgebieden, is een onderdeel van mijn werk waar ik veel plezier aan beleef. Ik geef niet snel op, maar zal altijd eerlijk zijn als ik denk dat een behandeling niet (meer) mogelijk is.

Al meer dan 15 jaar behandel ik uitsluitend oogpatiënten, eerst in opleiding, daarna als specialist. Negen jaar geleden, na de geboorte van ons derde kind, zijn we naar Zuid-Frankrijk verhuisd. Daar heb ik met erg veel plezier de oogheelkunde service opgezet in een grote specialisten- en spoedkliniek. In juni 2022 zijn we naar Nederland terug gekomen met onze twee Franse katten.

Tekenen en schilderen vind ik heerlijk om te doen. Ook knutselen en puzzelen met de kinderen staan bovenaan mijn lijst van favoriete dingen.

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414