Tamarinde Laan

Clinical Director

Tamarinde Laan - Clinical Director (algemeen management)
Tamarinde Laan Clinical Director (algemeen management)

Afgestudeerd als dierenarts in 1996, ben ik begonnen bij de faculteit diergeneeskunde in Utrecht als dierenarts en specialist in opleiding bij de afdeling inwendige ziekten van het paard. Gespecialiseerd en gepromoveerd heb ik in 2004 de overstap gemaakt naar een grote doorverwijskliniek. In 2014 ben ik vervolgens teruggegaan naar het onderwijs, waar ik al snel in het management terecht kwam.

De ervaringen die ik heb opgedaan, enerzijds als dierenarts in de (verwijs)praktijk en anderzijds binnen het management, hebben mij uiteindelijk naar Waalwijk gebracht. 

In het ziekenhuis ben ik, sinds maart 2020, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen als clinical director, algemeen management.

Wonen doe ik in een klein dorpje in het land van Maas en Waal (ook wel Gelders Brabant genoemd) samen met mijn gezin (man en 3 kinderen), hond, katten, een tweetal rij-pony’s en een gezelschaps-shetlander. Vrije tijd gaat dan ook al snel op aan de dieren en de andere bezigheden aan huis. Als er tijd overblijft zie je me langs de lijn van het voetbalveld als supporter van de zoon en ga ik graag ergens een hapje eten of een borreltje doen.

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414