Femke Bouw

Dierfysiotherapeut

Femke Bouw - Dierfysiotherapeut
Femke Bouw Dierfysiotherapeut

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij het Evidensia Dierenziekenhuis ‘Hart van Brabant’. Tijdens mijn studie die ik eind 2018 afgerond heb, heb ik stage mogen lopen bij Claudi Leijten. Na mijn afstuderen in Barneveld ben ik dan ook door haar uitgenodigd om als dierenfysiotherapeut het team te komen versterken. Mijn passie is het terugwinnen van plezier in bewegen bij uw hond of kat. Hierbij ik streef naar de optimale levenskwaliteit en een harmonie tussen fysieke- en geestelijke welzijn.

Binnen de dierfysiotherapie worden er meerdere behandeltechnieken toegepast om gezondheidsproblemen rondom het houdings- en bewegingsapparaat te kunnen behandelen. Na mijn studie heb ik verschillende nascholingen gevolgd waaronder dry-needling en hydrotherapie voor gezelschapsdieren. Naast mijn werkzaamheden bij het Evidensia Dierenziekenhuis ‘Hart van Brabant’ ben ik werkzaam als humaan fysiotherapeut en rijd ik met mijn auto rond voor het behandelen van gezelschapsdieren maar ook paarden bij u aan huis. Als fysiotherapeut sta ik ingeschreven bij het KNGF en NVFD en zal ik mezelf blijven ontwikkelen en verder specialiseren.

Ook thuis is het een beestenboel, er lopen twee katten en een hond rond. Daarnaast heb ik een paard gestald om een van mijn grootste hobby’s te kunnen beoefenen. Het trainen van paarden, van jong tot oud, van de eerste stappen tot hoger niveau.

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414