Voor eigenaren

Natuurlijk is het heel moeilijk om uw zieke dier achter te moeten laten. Soms is dit echter nodig om de juiste zorg te kunnen bieden die hij of zij nodig heeft. Wij doen er alles aan om het uw dier zo comfortabel mogelijk te maken. Zachte kussens, lekkere hapjes en genoeg aandacht, onze dierverzorgers staan volledig in dienst van uw huisdier. 24/7 is er altijd een ervaren paraveterinair en/of dierenarts aanwezig om uw dier in de gaten te houden. U bent meer dan welkom om een kleedje of mandje van thuis mee te nemen evenals wat lekkers.

Onze bezoekuren zijn van 16.30 tot 17.30 u. We maken samen met u een inschatting of het wenselijk is dat u op bezoek komt. Dit hangt volledig af van de ziekte en het karakter van uw dier. Elke ochtend krijgt u een update over de toestand van uw dier en de kosten van de behandeling. Wij bellen u hierover op een voor ons handig tijdstip, dit omdat het niet altijd mogelijk is om op een vast moment aan de telefoon te komen gezien onze werkzaamheden.

Bij grote veranderingen bellen we u altijd extra. Natuurlijk begrijpen wij dat u bezorgd bent, maar onze patiënten behandeling en telefonische update gaat in volgorde van hoe kritisch de patiënt is. Als u dus niets hoort, is dat een goed teken voor uw dier. Wij streven ernaar de best mogelijke zorg te leveren voor uw huisdier. Aan deze zorg zitten uiteraard ook kosten verbonden. De dierenarts zal vooraf een zo goed mogelijke inschatting van de kosten geven. In onze opnamebrief kunt u terug vinden wat sommige onderzoeken kosten.

Elk genezingsproces is anders; een inschatting maken van de kosten tot aan het herstel kan dan ook lastig zijn. Vraagt u gerust tijdens het telefonische contact naar de kosten tot dan toe zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Op het einde van de behandeling dient de volledige rekening per pin of contant te worden voldaan. Hieronder alvast de gezichten die als dierenarts veel in de spoed en opname werken.

Spoed- en opnamedierenartsen

Terug naar Spoed en opname

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414