Covid-19 maatregelingen

U mag voortaan met 2 personen per patient de kliniek betreden en in de wachtkamer plaatsnemen tot een maximum van 15 personen. Er kan u gevraagd worden buiten plaats te nemen of in uw auto als het te druk wordt. U hoeft in de wachtruimte geen mondkapje te dragen mits u afstand houdt tot andere eigenaren en ons team. 

Hoewel er veel maatregelen versoepeld worden blijft de 1.5 meter maatregel overal van kracht. Aangezien onze spreekkamers beperkt ruimte hebben voor meer personen houden wij voorlopig nog vast aan het beleid dat er per patient 1 persoon mee naar binnen mag. Uiteraard kan er met videobellen contact worden gehouden met uw partner of familielid in de wachtkamer. 

In de spreekkamer vragen wij uw mondkapje standaard op te zetten. 

Bij sommige onderzoeken, bijvoorbeeld echografie,  kan u gevraagd worden uw dier mee te geven aan de paraveterinair en kunt u niet bij het onderzoek aanwezig zijn. Dit omdat de afstand bij dit soort onderzoeken tussen u en de begeleiding zeer klein wordt. 

Deze maatregelen nemen wij omdat wij zeer veel eigenaren per dag zien en wij de gezondheid van u en ons team willen waarborgen. Maar vooral belangrijk: de continuiteit van onze dienstverlening moet beschermd worden omdat wij anders de dieren geen zorg meer kunnen bieden.

Wij hopen op begrip van uw kant.  

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414