Ontstaansgeschiedenis

Het Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant is voortgekomen uit een samenwerkingsverband tussen Dierenkliniek de Langstraat in Waalwijk en Dierenkliniek tussen Mark en Amer in Hooge Zwaluwe.

Beide klinieken waren van oudsher gemengde praktijken, wat wil zeggen dat er zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren werden behandeld.

De landbouwhuisdieren-takken zijn afgesplitst en vormden samen de huidige landbouwhuisdierenpraktijk Dier-N-Artsen in Oosteind.

De gezelschapsdieren-takken werkten samen en hebben samen besloten in de vrijgekomen ruimte in Waalwijk een CT-scanner neer te zetten.

Evidensia

Door aansluiting van de praktijken bij IVC Evidensia is de ontwikkeling van meer geavanceerde diagnostiek in een stroomversnelling gekomen. IVC Evidensia heeft niet alleen geïnvesteerd in een CT-scanner, maar ook in een MRI-scanner en andere technologisch hoogstaande apparatuur. Daarnaast werd het pand in Waalwijk aangepast aan de bouwkundige staat die nodig was om een specialistisch dierenziekenhuis te kunnen runnen. En overtuig uzelf: het resultaat mag er wezen!

Binnenkort

Het huisvesten van zowel een eerstelijns praktijk (Dierenkliniek de Langstraat) als een tweedelijns praktijk (Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant) in hetzelfde pand is geen ideale situatie. Vandaar dat op korte termijn Dierenkliniek de Langstraat het pand aan de Eerste Zeine zal verlaten en aan de Elzenweg verder zal gaan.

Het Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant zal dan als specialistisch dierenziekenhuis doorgaan aan de Eerste Zeine in Waalwijk.

Terug naar Over ons

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414