Pam Hooijmaaijer

Dierenarts

Pam Hooijmaaijer
Pam Hooijmaaijer Dierenarts

Mijn naam is Pam, sinds begin 2019 ben ik werkzaam voor Dierenziekenhuis Hart van Brabant. Na mijn afstuderen ben ik begonnen met werken in een reguliere dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Al snel ontdekte ik dat mijn passie bij de kattengeneeskunde en hun gedrag ligt. Helaas is er geen erkende specialisatie voor kattengeneeskunde, dus ben ik meerdere (inter)nationale opleidingen* ‘Feline Medicine’ gaan volgen. In de tussentijd heb ik veel ervaring opgedaan in een spoed- en verwijskliniek voor dieren met intensieve zorgen.

Wat mij fascineert is hoe goed en hoelang katten kunnen doen alsof er niets aan de hand is. Kleine veranderingen in gedrag kunnen grote veranderingen in de gezondheid betekenen. Hierom is het kattengedrag onlosmakelijk verbonden met de kattengeneeskunde. Ik geniet ervan uit te pluizen wat er precies gaande is met de kat om samen met de eigenaar zo goed mogelijke zorg te kunnen verlenen die past bij de individuele kat.

Buiten het kattenspreekuur komt u mij ook tegen tijdens de dienst en in de opname, waar ik met veel plezier ook andere diersoorten.

Natuurlijk ben ik, samen met mijn vriend, personeel van onze kat Flip. Flip is alleenheerser, omdat hij andere katten in zijn huis echt niet vind kunnen. Mijn vrije tijd besteed ik graag bourgondisch, ga ik wandelen of uitwaaien op de motor.

*Opleidingen (niet-limitatief)
Feline Internal Medicine, Sydney University
Feline Emergencies, Sydney University
Feline Medicine Distance Coaching, Continuing Education, Platinum CPD
Feline Internal Medicine, European School of Advanced Veterinary Studies

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414