Dermatologie

Dermatologie

Wij zijn gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van huid-, haar-, oor- en nagelziekten bij huisdieren, voornamelijk van honden en katten. Dit omvat o.a. allergieën en chronische huidaandoeningen. Ook diagnostische testen voor allergeenspecifieke immunotherapie, cytologie, histopathologie, culturen, video-otoscopie en CT voor middenoorproblematiek behoren tot de mogelijkheden.

De meeste dermatologische gevallen zijn enigszins chronisch van aard en vereisen begeleiding meer dan dat genezing nog een optie is. Wel is het zo dat, door het probleem op meerdere fronten te managen, wij onze patienten een prettig leven kunnen bieden. In het geval van een allergie betekent dit minder jeuk, meer plezier!

We nemen de tijd om onze patiënten te zien en onze clientèle te begeleiden. Bij eerste verwijzing nemen we 45 minuten voor anamese en het eerste onderzoek. De hoeveelheid en aard van de vervolg consulten zijn afhankelijk van de aard van het probleem. De verwijzend dierenarts krijgt een uitgebreid rapport zodat begeleiding van de patiënt in samenwerking met het dierenziekenhuis kan plaats vinden.

Testimonials

"Als dierenarts van een eerstelijns praktijk is het fijn dat er een gespecialiseerd dierenziekenhuis in de buurt is. Patiënten waar ik zelf niet niet helemaal uitkom kunnen altijd doorverwezen worden. Ook staan ze mij vaak te woord voor intercollegiaal overleg.

Onlangs heb ik twee patiënten met chronische oorontsteking verwezen naar de poli Dermatologie. Deze zijn zeer kundig geholpen en tevens heb ik een uitgebreid verslag gekregen. Hier stonden ook wat behulpzame tips in, welke ik nu nog steeds toepas bij andere patiënten. Ook werd er advies gegeven hoe ik de verdere opvolging moest doen. Toen ik hierover nog een vraag had, heb ik een uitgebreid antwoord gekregen. De eigenaren waren ook erg tevreden met de consulten."

Sander du Bois, Dierenkliniek Den Herd 

team dermatologie

Read more about Marjan Timmer
Marjan Timmer - Dierenarts Dermatologie

Marjan Timmer

Dierenarts Dermatologie
Lees info
Terug naar Disciplines

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414