Dermatologie

Onze afdeling dermatologie wordt sinds kort geleid door dierenarts Marjan Timmer. Zij heeft onlangs het stokje overgenomen van Miyuki Yokoi. Samen met de collega’s worden er verschillende dermatologische patiënten gezien.

Wij zijn gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van huid-, haar-, oor- en nagelziekten bij huisdieren, voornamelijk van honden en katten. Dit omvat o.a. allergieën en chronische huidaandoeningen. Ook diagnostische testen voor allergeenspecifieke immunotherapie, cytologie, histopathologie, culturen, video-otoscopie en CT voor middenoorproblematiek behoren tot de mogelijkheden.

De meeste dermatologische gevallen zijn enigszins chronisch van aard en vereisen begeleiding meer dan dat genezing nog een optie is. Wel is het zo dat, door het probleem op meerdere fronten te managen, wij onze patienten een prettig leven kunnen bieden. In het geval van een allergie betekent dit minder jeuk, meer plezier!

We nemen de tijd om onze patiënten te zien en onze clientèle te begeleiden. Bij eerste verwijzing nemen we 45 minuten voor anamese en het eerste onderzoek. De hoeveelheid en aard van de vervolg consulten zijn afhankelijk van de aard van het probleem. De verwijzend dierenarts krijgt een uitgebreid rapport zodat begeleiding van de patiënt in samenwerking met het dierenziekenhuis kan plaats vinden.

Terug naar Disciplines Bekijk het rooster

Contactinformatie praktijk

Hart van Brabant

Terug
 • Ma
  24 uur per dag
 • Di
  24 uur per dag
 • Wo
  24 uur per dag
 • Do
  24 uur per dag
 • Vrij
  24 uur per dag
 • Za
  24 uur per dag
 • Zo
  24 uur per dag

Contactinformatie bij spoedgevallen

Bel a.u.b.:

0416 - 745 414
Terug

Vind ons hier:

Eerste Zeine 112 5144 AM Waalwijk Wij zijn vanaf 08:30u open voor consulten en kunt u ons telefonisch bereiken.
ontvang een routebeschrijving via Google Maps
Terug

Bel dit nummer bij spoedgevallen:

0416 - 745 414